serdf

Ethvert arbeid fortjener å bli respektert og elsket·Arbeid

1. mai er en av de mest høytidelige høytidene for kinesere.På denne spesielle dagen sender Foshan Starlink Building Materials Co.,Ltd sin høyeste respekt og dypeste velsignelser til alle som kjemper for livet.

Hver arbeider har sitt eget harde arbeid og bidrag.Enten det er hvit krage, blå krage eller andre bransjer, alle har bidratt med sin innsats og svette til samfunnet i sine egne posisjoner.Her vil Starlink Building si til alle som jobber hardt for livet: Takk, verden er et bedre sted på grunn av ditt engasjement.

Starlink Building forstår at hver arbeidskraft fortjener å bli respektert og elsket.I dagene som kommer vil vi være mer forpliktet til service og innovasjon, og gjøre hver jobb til et bidrag som respekterer andre og gir tilbake til samfunnet.Vi vil holde oss til en høyere standard, gå videre og bryte våre egne grenser basert på et større fokus på teamarbeid.

Samtidig er vi takknemlige for hver og en av våre kollegaer som har vært med oss ​​i løpet av det siste året.Takket være din innsats og støtte har Starlink Building blitt hva det er i dag.Derfor vil vi møte hver eneste kollega med mer respekt, toleranse og solidaritet.Bare på denne måten kan vi jobbe sammen og vokse sammen.

På denne Labour, la oss ønske alle som kjemper for livet sammen: Måtte du ha god helse, godt arbeid og lykkelig familie!I mellomtiden, må vår innsats og bidrag gi flere bidrag til samfunnet og gjøre dette vakre landet mer velstående og sterkt!

Foshan Starlink Building Materials Co., Ltd, ønsker dere alle en glad arbeiderdag 1. mai!

asrs (7)
asrs (8)
asrs (4)
asrs (6)
asrs (5)
asrs (2)
asrs (1)
asrs (3)

Innleggstid: 28. april 2023