serdf

Våre produkter kan garantere kvalitet

Siden starten har produktet fortreffelighet, har bestått provinsiell teknologi og nye produktidentifikasjon og ISO9001 kvalitetsstyringssystem sertifisering, ISO14001 miljøledelsessystem sertifisering og ISO45001 arbeidsmiljø og sikkerhet styringssystem keramikk, maskinvare-sertifisering.

Vi vil fortsette å jobbe hardt for å ønske kunder i inn-og utland hjertelig velkommen til å forhandle forretninger med oss ​​til gunstige priser.

Selskapet følger etiske standarder, implementerer strengt lover og forskrifter om miljøvern, energiforbruk og produksjonssikkerhet, fremmer aktivt utviklingen av offentlige velferdsforetak og implementerer samvittighetsfullt samfunnsansvar.

Det opprinnelige formålet med etableringen av starlink-selskapet er å trene talenter for landet, slik at kundene kan bruke den beste kvaliteten, de mest pengerbesparende og miljøvennlige produktene, betjene kundene oppmerksomt, gjøre en århundregammel bedrift med samvittighet og god samvittighet omdømme og kvalitet, og tenk hva kundene synes.

For å oppfylle ansvaret for å sikre kvaliteten og sikkerheten til produktene og tjenestene som tilbys av organisasjonen, og veilede organisasjonen til å påta seg hovedansvaret for kvalitet og sikkerhet, legger selskapet stor vekt på konstruksjonen av kvalitetsstyringssystemet, strengt kontrollerer produktkvaliteten, og samtidig etablere og forbedre kvalitetsstyringssystemet.

For å sikre at intern drift er i tråd med etiske krav, har selskapet utviklet indikatorer og metoder for å måle etisk atferd.

Følgende tabell: kvalitet dannes gjennom hele produktets livssyklus, inkludert forskning og utvikling, prøveproduksjon, testing, produksjon, distribusjon, service og bruk.

Derfor er det nødvendig å kontrollere ulike faktorer som påvirker produktkvaliteten i hele prosessen av produktets livssyklus, slik at selskapet kan fortsette å tilby produkter som oppfyller kvalitetsstandarder og kundetilfredshet, etablere et utmerket kvalitetsbedriftsbilde og betjene kunder helhjertet .


Innleggstid: Jan-10-2023